Az 5 nap programja

 

Megérkezés a klinikára, ahol kollégánkkal folytatott  konzultáció során részletesen átbeszéljük, hogy milyen beavatkozás vár Önre, melyik napon pontosan mi fog történni, és részletes árajánlatot is készítünk Önnek. Fontosnak tartjuk, hogy Ön minél hamarabb gyógyultan távozzon, ezért az első napon már beavatkozásokat is végzünk. Klinikánkon készített friss röntgenfelvételek, és az Ön kezelőorvosával egyeztetett egyéb vizsgálatok is az első napon kerülnek elvégzésre. Ez után saját műtőnkben elvégzett műtét következik, hogy az elkészült vázat már másnap oda tudjuk adni próbára.

 

Mosoly megbeszélés és vázpróba. A műtét utáni napon kerül sor a mosoly megbeszélésre, amikor az Ön kezelőorvosa ellenőrzi az előző napi műtét/műtétek gyógyulási folyamatát majd sor kerül a vázpróbára és a fogszínválasztásra.

 

Ezen a napon kontrollvizsgálat és próba történik, amikor már látható a véglegeshez közeli állapot, a fog azonban még nem marad a szájban. Esetleges változtatási igényeit ezen a napon tudja egyeztetni kezelőorvosával.

 

Ezen a napon már új fogait is megkaphatja, hiszen egy próba után már a beragasztás és az ellenőrzés történik, kontrollröntgen készül. Ha minden rendben van, akár haza is lehet menni. Kezelőorvosa ellenőrzi az elvégzett beavatkozás eredményességét illetve, átbeszélik esetleges panaszait.

 

Ha szükséges pihenőnap és/vagy még egy kontroll vagy próba, akkor az eljárás 5 napos. Az esetek nagy részében a 4. napon már új fogakkal térhet haza otthonába a páciens.

Cookie-kat használunk a tartalom és a hirdetések személyre szabásához, a közösségi média funkcióinak biztosításához és az oldalunk forgalmának elemzéséhez. Webhelyünk használatáról szóló információkat megosztjuk partnereinkkel és alkalmazottainkkal is. Részletek